Zalm uit de oven met sesam wortel venkel en komijn

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 180 graden . Schil de wortelen met een dunschiller en snij ze schuin in dunne plakken . Snij de venkel voor de garnering .
  • 2 Doe de stukjes wortel en venkel in een vuurvaste schotel met olijfolie en roer goed om . Kruid met de peper en zout en komijn. Bak deze 20 minuten in een voorverwarmde oven . Doe wat olijfolie over de zalm en sesalzaadjes peper en komijn .
  • 3 Rasp de limoen . Leg de zalm op de groentenschotel en doe er de limoen over . Bak het geheel 15 minuten in de oven en dien op .

Zalm uit de oven met sesam wortel venkel en komijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept