GEBAKKEN KABELJAUW MET TOMATENSAUS

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de limoen grondig en rasp de groene schil eraf, pers de limoen uit
  • 2 ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes
  • 3 schep in een schaaltje de tomaatstukjes, de geraspte limoenschil, 1 eetlepel limoensap, en koriander door elkaar
  • 4 maal er wat chilipeper boven en voeg zout en peper naar smaak toe
  • 5 laat de saus minstens een kwartier staan
  • 6 wrijf de stukken kabeljauw in met limoensap, zout en peper en wentel ze door de bloem
  • 7 verwarm de solo in een pan en leg de stukken kabeljauw erin
  • 8 bak de vis in 8 tot 10 minuten mooi bruin en net gaar

GEBAKKEN KABELJAUW MET TOMATENSAUS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept