Regenboogforel filet of kabeljauwfilet met

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak ruim van te voren de vinaigrette.
  • 2 Snij daarvoor de gewassen tomaatjes in de helft en haal er met een theelepeltje de zaadjes uit. Snij de tomaatjes in hele kleine blokjes. Doe de blokjes in een kommetje en pers er de teen knoflook over uit.
  • 3 Voeg de balsamico azijn of de witte wijn azijn met de heel fijn gesnipperde verse basilicum , de olie, peper en zout en gemalen koriander ( ketoembar) toe aan de tomaatjes. Meng goed en zet afgedekt weg tot gebruik.
  • 4 Bestrooi de regengoog forel filet of de kabeljauwfilet met peper en zout en bestrooi ze met bloem. Bak in een hete anti aanbak pan met (kokosolie) of andere vetstof goudbruin en gaar. Roer de tomatenvinaigrette nogmaals even door en serveer de vis met de tomatenvinaigrette over de gebakken vis en eet smakelijk.

Regenboogforel filet of kabeljauwfilet met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Regenboogforel filet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogforel Op Frisebedje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde regenboogforel
0 min
Bekijk recept
Visrisotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept