Zalm met groentemix en aardappelen

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de sperziebonen schoon. Snijd de bloemkool in roosjes. Schil de wortel en snijd in plakjes. Breng een pan met ruim water aan de kook en kook de groenten 5 minuten. Giet af.
  • 2 Doe 30 ml Solo vloeibaar in een koekenpan en voeg hier de aardappelen en de groenten aan toe. Verhit het geheel 10 minuten.
  • 3 Bak de zalm in 30 ml Solo Vloeibaar, 5 minuten aan elke kant.
  • 4 Voeg op het einde het citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Schep het aardappel-groentenmengsel op de borden en leg de zalm ernaast.

Zalm met groentemix en aardappelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept