Gegrilde kabeljauw met kappertjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de blaadjes van het bosje bladpeterselie en snipper ze fijn.
  • 2 Pel het teentje knoflook en pers het.
  • 3 Doe de Solo in een pannetje en laat op een zacht vuurtje smelten. Voeg de knoflook en de kappertjes toe en laat kort doorkoken. Haal de pan van het vuur en roer de gehakte bladpeterselie erdoor. Kruid met versgemalen peper en zout.
  • 4 Smeer de kabeljauwhaasjes in met Solo vloeibaar en kruid met peper en zout. Gril de vis 3 minuten aan beide kanten op de barbecue.
  • 5 Dresseer de gegrilde vis op borden en doe er twee royale eetlepels van het sausje overheen.

Gegrilde kabeljauw met kappertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept