2 Laat een klontje Solo warm worden in een wok. Als ze begint te dampen, voeg je de prei toe. Roerbak op hoog vuur gedurende 1 minuut. Schep de prei uit de wok en hou bij.
3 Laat de laatste ring en het staartstuk van het pantser aan de langoustinestaart. Maak een ondiepe insnijding in elke langoustine en verwijder het zwarte darmkanaal.
4 Strijk 4 stukken aluminiumfolie in met wat Solo Vloeibaar.
5 Verdeel de prei over de 4 stukken. Leg op elke portie 5 langoustinestaarten.
6 Bestrooi met fijngehakte verse munt. Giet over elke portie wat citroensap. Giet een streepje olijfolie over de langoustines. Kruid met peper en zout.
7 Plooi de papillotten toe zodat ze luchtdicht worden.
8 Laat 5 minuten bakken in de voorverwarmde oven die staat afgesteld op 210° C.
Papillot met langoustines en jonge prei is een recept van Solo Open Kitchen