Zoek
Carpaccio van tomaat en courgette met scampi’s
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
16 scampi’s
4 tomaten
1 courgette
2 el Solo Light Vloeibaar
1 snuifje saffraan
20 cll witte wijn
16 kleine blaadjes basilicum
2 el olijfolie
Bereiding
1
Pel de scampi’s. Was de groenten. Snij de tomaten en courgette in zeer fijne schijfjes.
2
Dresseer de borden rondom rond met de tomaten en courgette.
3
Verhit in een hete pan de Solo en bak de scampi’s 20 seconden. Breng op smaak met zout, peper, saffraan en witte wijn.
4
Dresseer de scampi’s in het midden van tomaten- en courgettecarpaccio. Breng nogmaals op smaak met olijfolie, zout en peper.
5
Laat de saus van de scampi’s indikken en werk af met een eetlepel Solo. Voeg enkele blaadjes basilicum toe. Verdeel de saus over de borden.
Carpaccio van tomaat en courgette met scampi’s is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept