Visschotel met verse groentjes à la Véronique

3
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom het zakje kruidenmengeling van het merk Maggi : idee voor kabeljauw met groenten.
  • 2 Doe hierbij 400 ml volle room.
  • 3 Doe ook 125 ml witte droge wijn erbij.
  • 4 Meng dit alles heel goed en hou apart.
  • 5 Snij het wit van de prei in fijne stukjes van ongeveer 1 cm en schil de wortelen en snij deze in kleine blokjes. Laat dit alles gaar stoven in een beetje Solo.
  • 6 Neem nu een vuurvaste schoten en leg de mengeling van de prei en wortelen op de bodem.
  • 7 Schik hierop het stuk kabeljauwhaasje.
  • 8 Leg aan de zijkanten de mini tomaatjes en leg op de kabeljauw enkele stukjes Dille kruid. Kruid nog even bij met peper van de molen en wat zout ( niet teveel)
  • 9 Overgiet dit alles nu met de kruidensaus van Maggi.1
  • 0 Verwarm de oven voor op 190 graden en zet de schotel er een 40-tal minuten in.1
  • 1 Dien op met gestoomde aardappelen of puree.1
  • 2 Smakelijk

Visschotel met verse groentjes à la Véronique is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tongrolletjes Veronique
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wafels à la Véronique
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse salade à la Véronique
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Bolognese à la Véronique
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept