1 Meng in een kom het zakje kruidenmengeling van het merk Maggi : idee voor kabeljauw met groenten.
2 Doe hierbij 400 ml volle room.
3 Doe ook 125 ml witte droge wijn erbij.
4 Meng dit alles heel goed en hou apart.
5 Snij het wit van de prei in fijne stukjes van ongeveer 1 cm en schil de wortelen en snij deze in kleine blokjes. Laat dit alles gaar stoven in een beetje Solo.
6 Neem nu een vuurvaste schoten en leg de mengeling van de prei en wortelen op de bodem.
7 Schik hierop het stuk kabeljauwhaasje.
8 Leg aan de zijkanten de mini tomaatjes en leg op de kabeljauw enkele stukjes Dille kruid. Kruid nog even bij met peper van de molen en wat zout ( niet teveel)
9 Overgiet dit alles nu met de kruidensaus van Maggi.1
0 Verwarm de oven voor op 190 graden en zet de schotel er een 40-tal minuten in.1
1 Dien op met gestoomde aardappelen of puree.1
2 Smakelijk
Visschotel met verse groentjes à la Véronique is een recept van Solo Open Kitchen