Gegratineerde zalm met tomaten en komkommer

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de pijnboompitten zonder vetstof goudbruin in een pan met antiaanbaklaag . Laat ze afkoelen en hak ze grof. Snij het knoflookteentje doormidden en wrijf er de binnenkant van de ovenschaal mee in.
  • 2 Was de komkommer. Trek met een dunschiller overlangs sliertjes uit de schil en snij de komkommer dwars in dunne schijfjes.
  • 3 Spoel de tomaten, snij de steelaanzet weg en snij de tomaten in schijfjes.
  • 4 Vet de ovenschaal in met een beetje olijfolie en leg er de groenten in laagjes in. Druppel er de rest van de olie over en bestrooi met zout.
  • 5 Spoel de zalmfilets onder de koude kraan en dep ze droog.
  • 6 Schik de vis op de groenten en druppel er het limoensap over.
  • 7 Snij de mozzarella in plakjes en leg die op de zalm.
  • 8 Meng het paneermeel door de gehakte pijnboompitten en strooi over de zalm.
  • 9 Laat 20 min. In de oven gratineren .1
  • 0 Spoel de takjes dragon, schud droog en pluk de blaadjes. Strooi deze voor het serveren over de zalm.

Gegratineerde zalm met tomaten en komkommer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept