Zeeduivel met een ratatouille van aubergine

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het vel en graten van de zeeduivel.
  • 2 Verhit een pan met een lepel olijfolie en bak de filets kort aan.
  • 3 Kruid met wat peper.
  • 4 Snijd de aubergine en courgette in blokjes.
  • 5 Schil de paprika met een dunschiller en snijd deze ook in blokjes.
  • 6 Hak de ui fijn en pers de knoflook.
  • 7 Verhit de rest van de olie en bak op een hoog vuur de aubergine, courgette en paprika.
  • 8 Voeg daarna voeg de ui en knoflook toe en laat kort meestoven.
  • 9 Leg de zeeduivel in een ovenschotel en lepel er de groenten langs.1
  • 0 Voeg het kruidentuiltje toe en overgiet met het geheel met de tomatensaus.1
  • 1 Kruid met zout en peper.1
  • 2 Zet gedurende 15 à 20 minuten in een oven van 180°C.

Zeeduivel met een ratatouille van aubergine is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept