1 Snijd de tomaat in partjes en verwijder de zaadjes.Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.Meng in een kom de tonijn met de tomaat, de bosui, de maïskorrels, de augurk, het citroensap en de mayonaise.Breng de tonijnsalade op smaak met zout en peper.Leg op elke tortilla 1-2 blaadjes sla en schep er de tonijnsalade op.Rol de tortilla’s stevig op en snijd ze schuin doormidden.Wikkel de wraps eventueel in servetten.TIP: Als er kinderen bij zijn die niet van rauwe ui houden, maak je een gedeelte van de tonijnsalade zonder bosui.
2 Het is supersnel klaar en een heel mager lunchgerecht, wil je helemaal mager koken, laat dan de mayonaise , of gebruik een magere variant op yoghurt basis.Ook leuk voor bij een picknick.
3 Verdubbel eventueel de hoeveelheden in dit recept voor een snelle, lichte avondmaaltijd.
Wraps met tonijnsalade een snelle is een recept van Solo Open Kitchen