Zoek
Aperitiefhapje met gerookte zalm en kruidenkaas
4
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
sneetjes pumpernikkel
verse roomkaas
plakjes gerookte zalm in reepjes gesneden en elk plakje opgerold.
1 bosje bieslook fijngesnipperd
enkele takjes verse dille
peper en zout
Bereiding
1
Roer de fijngesnipperde bieslook door de roomkaas en breng op smaak met peper en zout.
2
Duw rondjes uit het pumpernikkelbrood.( je kunt ze ook in kant en klare rondjes krijgen van het merk Bolletje)
3
Doe de gekruide roomkaas in een spuitzak en verdeel over de pumpernikkelrondjes en schik er een rolletje gerookte zalm op.
4
Werk het aperitiefhapje met gerookte zalm en kruidenkaas af met een takje dille.
Aperitiefhapje met gerookte zalm en kruidenkaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min
Snack
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Crostini met prosciutto, mozzarella en gedroogde tomaten
Snack
Bekijk recept
Champignons gevuld met twee soorten kaas
Snack
Bekijk recept