Struisvogelfilet met mosterd en dragon

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het vlees in de olijfolie. Zorg ervoor dat de pan heet is zodat je een krokant korstje krijgt en de filets nog rozig rood zijn aan de binnenkant. Haal het vlees uit de pan en hou het warm onder folie.
  • 2 Bak de gepelde en gesnipperde ui in de olie. Voeg de kruidenkaas al roerend toe met een scheutje halfvolle melk. Meng er de mosterd en de fijngesnipperde dragonblaadjes onder.
  • 3 Roer goed en werk af met wat peper. Leg de filets op de borden, giet er de saus over en dien op met pastinaakpuree. Garneer met wat veldsla of postelein.

Struisvogelfilet met mosterd en dragon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilet met boter-kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilet
0 min
Bekijk recept
Struisvogelfilet Tandoori
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept