kalfslapjes met asperges en salie

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en breek de harde uiteindes onderdaan de stengel af. Kook de asperges 5 à 10 minuten gaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken op een theedoek
  • 2 Verhit de olijfolie in een pan en bak de salieblaadjes kort aan. laat uitlekken op keukenpapier
  • 3 Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Bak in dezelfde de kalfslapjes 2 minuten aan elke kant. hou ze warm onder aluminium
  • 4 folie
  • 5 Blus de pan met de wijn en de kalfsbouillon. Laat tot de helft inkoken. Werk, van het vuur af, de saus op met blokjes ijskoude boter. Breng op smaak met peper en zout
  • 6 verdeel de asperges over de borden, kruid met peper en een snuifje nootmuskaat. Leg er de kalfslapjes bij en werk af met de salie en de saus. Serveer meteen

kalfslapjes met asperges en salie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept