1 Schil de asperges en breek de harde uiteindes onderdaan de stengel af. Kook de asperges 5 à 10 minuten gaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken op een theedoek
2 Verhit de olijfolie in een pan en bak de salieblaadjes kort aan. laat uitlekken op keukenpapier
3 Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Bak in dezelfde de kalfslapjes 2 minuten aan elke kant. hou ze warm onder aluminium
4 folie
5 Blus de pan met de wijn en de kalfsbouillon. Laat tot de helft inkoken. Werk, van het vuur af, de saus op met blokjes ijskoude boter. Breng op smaak met peper en zout
6 verdeel de asperges over de borden, kruid met peper en een snuifje nootmuskaat. Leg er de kalfslapjes bij en werk af met de salie en de saus. Serveer meteen
kalfslapjes met asperges en salie is een recept van Solo Open Kitchen