1 maak schuine diepe sneden in de aubergines op 1/2 cm afstand van elkaar, de aubergines niet helemaal doorsnijden. Snij de tomaten in schijven, snipper het knoflook en het basilicum fijn. Hou enkele basilicumblaadjes apart
2 verwarm de oven voor op 180°C Verkruimel de feta boven een mengkom. Giet er 2EL olijfolie bij en voeg het fijngesnipperde knoflook en het basilicum toe. Kruid met peper en meng goed.
3 Vet een ovenschotel in met 1/2 el olijfolie en leg er de aubergines in. Vul de inkepingen met feta en de tomatenschijven. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet 1u in de oven
4 kook de penne. Giet af en meng er 1/2 el olijfolie onder
5 verhit 2el olijfolie en bak de kippenbrochettes 12 min goudbruin
kippenbrochette met gevulde aubergine is een recept van Solo Open Kitchen