Zoek
Kip met mosterd en champignonroomsaus
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stuks kippenborst
200 gram champignons
1 teentje knoflook (gekneusd)
1 ui (schijfjes)
3 theelepels mosterd (dyon)
1 theelepel Dragon versnipperd
500 ml witte wijn
1 scheut cognac
200 ml room
Peper & zout
dragonblaadjes (garnering)
Bereiding
1
Verwarm een scheut olijfolie in een pan. Kruid de kippenborsten af en schroei ze aan beide kanten. Neem daarna de kip uit de pan
2
Bak de in schijfjes versneden champignons in de zelfde pan. Voeg de look en ajuin toe en bak het geheel tot de ajuin zacht is.
3
Voeg de mosterd, dragon, witte wijn en de cognac toe en laat het geheel een tweetal minuten sudderen.
4
Voeg de kip terug toe en laat het geheel gedurende 25 minuten sudderen. Het geheel af en toe doorroeren.
5
Roer de room en de dragonblaadjes door de saus.
Kip met mosterd en champignonroomsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept