Kip met mosterd en champignonroomsaus

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm een scheut olijfolie in een pan. Kruid de kippenborsten af en schroei ze aan beide kanten. Neem daarna de kip uit de pan
  • 2 Bak de in schijfjes versneden champignons in de zelfde pan. Voeg de look en ajuin toe en bak het geheel tot de ajuin zacht is.
  • 3 Voeg de mosterd, dragon, witte wijn en de cognac toe en laat het geheel een tweetal minuten sudderen.
  • 4 Voeg de kip terug toe en laat het geheel gedurende 25 minuten sudderen. Het geheel af en toe doorroeren.
  • 5 Roer de room en de dragonblaadjes door de saus.

Kip met mosterd en champignonroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept