5 - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
6 - Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
7Voorbereiding :
8 20 min.
9 1 Verhit de zonnebloemolie in een wok of een hoge braadpan en bak de kippenblokjes goudbruin aan alle1
0 kanten. Kruid met peper en zout.1
1 2 Voeg de tomatenstukjes, de champignons en de groene paprika toe en meng goed.1
2 3 Bestrooi met de sjalot en het knoflook en kruid met het kerriepoeder en kippenkruiden. Dek af en laat 15 à 20 min. sudderen op een zacht vuur. Haal de laatste 5 min.1
3 het deksel van de pan zodat de saus wat kan indikken.1
4 4 Kook ondertussen de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.
kipfilet in pittige groentensaus is een recept van Solo Open Kitchen