Kipbouillon met rijst

4
195 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de uien en prik er de kruidnagel op.
  • 2 Braad de uien met de Solo in een ruime pot aan alle kanten aan.
  • 3 Doe er de kip bij en giet er water bij tot ze onder staat.
  • 4 Breng aan de kook, dek af en laat minstens 45 minuten garen.
  • 5 Haal de kip en de uien uit de bouillon.
  • 6 Verwijder de uien, het vel en de botten van de kip en verdeel het vlees in stukjes.
  • 7 Doe ze in de bouillon en laat deze volledig afkoelen. Ontvet grondig.
  • 8 Was en snij de groenten in beetklare stukjes.
  • 9 Laat ze stomen in een bodempje water en voeg ze aan de bouillon toe. 1
  • 0 Laat de pasta koken in kokend watergaren, giet af en voeg ze ook aan de bouillon toe. 1
  • 1 Laat alles samen goed opwarmen en dien op.

Kipbouillon met rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Noedels met tofu
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen noedelsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met paprikasaus en kip
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met kip en groenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept