Zoek
Kipbouillon met rijst
4
195 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 soepkip
30 g Solo
1 seldervoet
2 wortelen
1.2 l water
zout
50 g rijstpasta
2 uien
2 kruidnagels
1 courgette
100 g erwten
100 g broccoli
peper
Bereiding
1
Pel de uien en prik er de kruidnagel op.
2
Braad de uien met de Solo in een ruime pot aan alle kanten aan.
3
Doe er de kip bij en giet er water bij tot ze onder staat.
4
Breng aan de kook, dek af en laat minstens 45 minuten garen.
5
Haal de kip en de uien uit de bouillon.
6
Verwijder de uien, het vel en de botten van de kip en verdeel het vlees in stukjes.
7
Doe ze in de bouillon en laat deze volledig afkoelen. Ontvet grondig.
8
Was en snij de groenten in beetklare stukjes.
9
Laat ze stomen in een bodempje water en voeg ze aan de bouillon toe. 1
0
Laat de pasta koken in kokend watergaren, giet af en voeg ze ook aan de bouillon toe. 1
1
Laat alles samen goed opwarmen en dien op.
Kipbouillon met rijst is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met tofu
20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen noedelsoep
25 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met paprikasaus en kip
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met kip en groenten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept