Zoek
Kalkoenballetjes met courgettes en kikkererwten
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g kalkoengehakt
200 g in kleine stukjes gesneden chorizo
2 eetlepels paneermeel
1 eetlepel gehakte platte peterselie
zout
bloem
100 g Solo Vloeibaar
7 dl kipbouillon
1 blik kikkererwten
2 uien
1 ei
muntblaadjes
peper
muskaatnoot
4 courgettes
1 blik gepelde tomat
Bereiding
1
Breng het vlees op smaak met de chorizo, het paneermeel, de uien, het ei, de peterselie, de munt, de nootmuskaat en peper en zout.
2
Maak er balletjes van en haal deze door de bloem.
3
Bak ze aan alle kanten goudgeel in de helft van de Solo. Doe ze in een ovenschotel.
4
Giet er de tomaten, de kikkererwten en de in stukjes gesneden courgettes bij en giet er de rest van de Solo Vloeibaar en de bouillon bij.
5
Dek af en schuif 12 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
Kalkoenballetjes met courgettes en kikkererwten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min
Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino Van Gevogelte
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept