Kalkoenballetjes met courgettes en kikkererwten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het vlees op smaak met de chorizo, het paneermeel, de uien, het ei, de peterselie, de munt, de nootmuskaat en peper en zout.
  • 2 Maak er balletjes van en haal deze door de bloem.
  • 3 Bak ze aan alle kanten goudgeel in de helft van de Solo. Doe ze in een ovenschotel.
  • 4 Giet er de tomaten, de kikkererwten en de in stukjes gesneden courgettes bij en giet er de rest van de Solo Vloeibaar en de bouillon bij.
  • 5 Dek af en schuif 12 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.

Kalkoenballetjes met courgettes en kikkererwten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cappuccino Van Gevogelte
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept