Zoek
Gestapelde kalkoenlapjes met spek en salie
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
blaadjes salie
150 g gerookte spek in fijne plakjes
60 g Solo
1 glas witte wijn
zout
600 g kalkoenlapjes
peper
citroensap
Parmezaanse kaas
Bereiding
1
Bak het spek krokant in de op 160° C voorverwarmde oven.
2
Breng de kalkoenlapjes op smaak met peper en zout en bak ze in de Solo gaar.
3
Hou ze warm. Doe de witte wijn en het citroensap met enkele versnipperde salieblaadjes in de pan en roer de bakresten los.
4
nij de lapjes in stukken en schik op ieder bord een stuk.
5
Leg daarop enkele sneetjes spek en enkele blaadjes salie.
6
Leg daarop nog een stukje kalkoen.
7
Lepel er de saus over en werk af met Parmezaanse kaas.
8
Dien op met gestoofde spinazie en gekookte krielaardappeltjes.
Gestapelde kalkoenlapjes met spek en salie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gestapelde waldorfsalade
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestapelde tortilla's
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestapelde Tortilla's
10-20 min -
Bekijk recept
Gestapelde Tortilla's
20-30 min -
Bekijk recept