Kipfilet met mascarponesaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de over voor op 200°C.
  • 2 Voor de saus: Pel de tomaten en snij ze in kleine blokjes. Pel en hak de ui, het lookteentje en de sjalot zeer fijn. Stoof de ui en de sjalot met de Solo. Voeg de tomaten toe. Meng goed, voeg de look, het kruidentuiltje, zout en peper toe.
  • 3 Laat 15 tot 20 minuten afgedekt pruttelen.
  • 4 Roer de saus door een zeef en meng er de mascarpone onder. Werk af met basilicum naar smaak.
  • 5 Wikkel elke kipfilet in een sneetje parmaham, bestrooi deze met de in stukjes gehakte mozzarella, giet er de light room over en bak dit 30 minuten in de oven in een vuurvaste schaal.
  • 6 Kook de tagliatelle intussen al dente. Dien op met de mascarponesaus en tagliatelle.

Kipfilet met mascarponesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-mascarponesaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli cheese met penne en mascarponesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept