Zoek
Kwartels met muskaatdruiven
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 kwartels
10 cl kalfsbouillon
40 druiven
50 g Solo
zout
10 g Solo
1 glas Pineau de Charentes
peper
Bertolli Extra Vergine
Bereiding
1
Wrijf de kwartels in met zout en peper en stop in elke buik een druif.
2
Pel de resterende druiven en ontpit ze.
3
Verwarm de Solo in een grote braadpan. Bak daarin de kwartels gedurende 10 minuten aan alle kanten bruin.
4
Leg de ontpitte druiven in de pan, giet er het glas Pineau de Charentes bij en laat de bereiding nog 5 minuten doorwarmen.
5
Verwijder de kwartels en de druiven uit de pan en houd ze warm.
6
Maak het braadvocht los met de kalfsbouillon en laat tot de helft inkoken.
7
Voeg er al kloppend de resterende Solo onder om de saus te binden.
8
Schik de kwartels over de borden, leg er de druiven rond en lepel wat saus in het bord.
9
Serveer met aardappelkroketjes.
Kwartels met muskaatdruiven is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Carpaccio van sint-jakobsvrucht met ganzenlever
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met muskaatsaus
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kwartels met muskaatdruiven
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonnettes met blauwe kaas en muskaatdruiven
Bekijk recept
Kwartelfilets met Spaanse spinazie
30 min-
Bekijk recept
Kwartels met clementines en honing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kwartel met geurige couscous
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept