Zoek
Noedels met eend uit de wok
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 chilipepertje zonder zaadjes gesnipperd
400 g eendenfilet in reepjes
400 g rijst pasta
1 blokje Knorr Finesse visboullon
200 g sojascheuten
3 jonge uitjes , versnipperd
1 eetlepel Solo Vloeibaar
400 g oesterzwammen in reepjes gescheurd
1 eetlepel gekonfijte gember blokjes
2 eetlepels geroosterde cashew noten
Bereiding
1
Roerbak de eendenstukjes op ongeveer 5 minuten mooi bruin.
2
Haal het vlees uit de wok en zet even apart.
3
Bak dan de pijpajuintjes met het chilipepertje en de oesterzwammen in de Solo.
4
Voeg het bouillon blokje en 3 dl water toe en en laat voor de helft inkoken.
5
Doe er de sojascheuten, gember en eendenreepjes bij en laat even meewarmen.
6
Kook ondertussen de rijstnoedels gaar en doe ze in de wok.
7
Schep alles onder elkaar en werk af met geroosterde cashewnoten.
Noedels met eend uit de wok is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept