Gebraiseerde kalkoen met bospaddestoelen

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het in 2 eetlepels Solo. Snij de wortelen en de ui in kleine stukjes en voeg dit bij het vlees. Voeg ook tijm en laurier toe.
  • 2 Overgiet dit met de bouillon en de wijn en zet een deksel op de pan.
  • 3 Laat het langzaam garen op een laag vuur gedurende minstens 1 uur.
  • 4 Haal het vlees uit de pan en laat de jus inkoken tot een licht gebonden saus.
  • 5 Zeef dit en breng op smaak met zout en peper. Reinig de bospaddestoelen. Bak ze op een hoog vuur in de resterende Solo. Voeg de versneden salie toe en kruid met zout en peper.
  • 6 Serveer het vlees met de champignons op 4 borden en lepel er de saus over.

Gebraiseerde kalkoen met bospaddestoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebraiseerde Kipfilet Gevuld Met Champions En Room.
20-30 min -
Bekijk recept
Gebraiseerde Varkenshaas Met Courgette
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraiseerde Tarbot Met Groene Asperges En Morieljes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraiseerde Fazantfilet Met Witlofreepjes
30-60 min -
Bekijk recept