Millefeuile met kippenwit, bladspinazie

12
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  • 2 Snij het witloof in fijne stukjes en bak het beetgaar in Solo.
  • 3 ook het ei, plet en meng het met het witloof. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Versnijd het kippenwit in dunnen sliertjes en roerbak ze in Solo.
  • 5 Giet het vet uit de pan, voeg er het bouillon blokje,
  • 25 dl water en de suiker bij en laat inkoken tot een lichte stroop.
  • 6 Werk de saus af met de versnipperde dragon.
  • 7 Leg wat spinazie op een bordje, vervolgens de kippensliertjes en eindig met de witloofmimosa.
  • 8 Herhaal deze werkwijze telkens tweemaal. Lepel de warme saus rond de combinatie.

Millefeuile met kippenwit, bladspinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept