Zoek
Millefeuile met kippenwit, bladspinazie
12
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel Solo Vloeibaar
0.5 blokje Knorr Finesse groentebouillon
1 eetlepel suiker
300 g bladspinazie
1 ei
1 eetlepel verse dragon
1 kipfilet
1 witloofstronk
Bereiding
1
Bereid de bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking.
2
Snij het witloof in fijne stukjes en bak het beetgaar in Solo.
3
ook het ei, plet en meng het met het witloof. Breng op smaak met peper en zout.
4
Versnijd het kippenwit in dunnen sliertjes en roerbak ze in Solo.
5
Giet het vet uit de pan, voeg er het bouillon blokje,
2
5 dl water en de suiker bij en laat inkoken tot een lichte stroop.
6
Werk de saus af met de versnipperde dragon.
7
Leg wat spinazie op een bordje, vervolgens de kippensliertjes en eindig met de witloofmimosa.
8
Herhaal deze werkwijze telkens tweemaal. Lepel de warme saus rond de combinatie.
Millefeuile met kippenwit, bladspinazie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinaziecurry
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-spinazierisotto
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesoep met tortelloni
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept