Lepeltjes met kip in sojasaus met peer

8
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de spinazie op in een klein beetje Solo.
  • 2 Snij de kippenfilet in gelijkmatige plakjes, kruid ze en bak ze kort goudbruin.
  • 3 Bestrooi de plakjes kip met suiker en laat karameliseren.
  • 4 Blus met de sojasaus en de kippenbouillon en laat wat inkoken.
  • 5 Schil de peer, verwijder het klokhuis en snij in gelijkmatige plakjes.
  • 6 Schik de spinazie op aperitieflepels, plaats de plakjes peer en kip erop en overgiet met de saus en spuit rondom punten mosterd en ketchup met een papieren spuitzakje.

Lepeltjes met kip in sojasaus met peer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Chocoladekoffiepotjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Whoopies met speculaascrème
Nagerecht
Bekijk recept