1 Eerst ga je de kipfilet of lamslappen in gelijke stukken snijden .deze ga je bestooien met peper en zout ,en dan ga je deze in een verhitte wokpan met olijfolie in doen en rustig laten bruin bakken in ca. 5 min .dan ga je de fijn gesneden ui er bij doen en dit dan nog een rustig laten goudgeel bakken in 5 min. dan ga je de knoflook pellen en die dan ook in fijne stukjes snijden en bij de kipfilet of lamslappen en de ajuin doen.dan ga je bij het mengsel van ajuin en kipfilet of lamslappen en de knoflook ga je dan 6 dl water bij doen , er boven dan de vleesbouillon boven strooien, dit ga mengsel ga je dan op een zacht vuurtje circa een half uurtje laten stoven.als dit gedaan is ga je rest van de gesneden groeten er bij doen en de kinderwetten bij doen, dit dan ook nog een kwartiertje zachtjes laten stoven .ondertussen kan je al water op zetten voor de couscous .als het water kook kan je het water over de couscous gieten en mengen met ene vork en je kan er dan nog een klontje boter bij doen en kaneelpoeder voor de smaak. en dan breng je nog het vlees en de groenten op smaak met kruiden .