Eendenborst met frambozen

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doorprik het vel van de eend op verschillende plaatsen met een vork. Doe er peper en zout op en braad ze, met het vel naar beneden, 8 min op een hoog vuur in een gietijzeren stoofpan. Haal ze uit de pan, giet het braadvet weg, en leg ze daarna opnieuw in de stoofpan met het vel naar boven.
  • 2 Laat de eendenborsten nog 5 min braden op een matig vuur. Verwijder ze opnieuw, giet het braadvet weg, deglaceer de braadresten met de azijn en laat 1 min inkoken. Voeg vervolgens de eendenborsten en de frambozen toe. Dek af en laat 10 min rusten. Serveer in plakjes omringd door frambozen en overgoten met saus.

Eendenborst met frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept