Struisvogelsteak in peperkorstje met mosterdsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Srijk het vlees in met olijfolie,kruid met mixed peper (naar smaak) en druk goed aan.
  • 2 Snipper de sjalot zeer fijn.
  • 3 Bak het vlees aan beide zijden gedurende 2 min goed bruin in een pan met antiaanbaklaag (of grillpan) zonder vetstof.
  • 4 Verlaag het vuur en laat de steaks naar smaak (saignant of à point) verdergaren.
  • 5 Maak intussen de saus : verhit 1 eetl olijfolie in een steelpan en stoof de sjalotsnippers glazig. Voeg de kippenbouillon, de mosterd en de room toe en laat lichtjes inkoken tot u een gladde saus bekomt. Kruid met peper en zout.
  • 6 Dien op met een groen slaatje en frietjes of geef er gebakken oesterzwammen en kroketjes bij

Struisvogelsteak in peperkorstje met mosterdsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Australia salade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kefta’s van struisvogel en couscous met granaatappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelsteak met zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelsteak Stroganoff
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept