Zoek
Tomatenslaatje met kip en kerrie
6
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 kleine tomaten
2 kipfilets
3 rode sjalotten
1 klein tuiltje koriander
1 soeplepel kerriepoeder
2 soeplepels Bertolli extra vergine
1 soeplepel Solo
peper en zout
Bereiding
1
Snij de kipfilets in kleine blokjes.
2
Warm de Solo op in een braadpan.
3
Voeg er de stukjes kip aan toe en laat ze 3 min op een matig vuur bakken.
4
Roer de kippenblokjes regelmatig om.
5
Strooi aan het einde van de baktijd de kerrie over de kip, voeg peper en zout toe en roer goed. Zet even aan de kant.
6
Was de tomaten en snij ze in kwartjes.
7
Pluk de korianderblaadjes.
8
Maak de sjalotten schoon en snipper ze.
9
Doe de stukken tomaat, de korianderblaadjes en de gesnipperde sjalotten in een slakom. 1
0
Voeg peper en zout toe en overgiet ze met de olijfolie.1
1
Meng goed. Voeg de kippenblokjes toe, meng alles opnieuw en bewaar het gerecht op een koele plaats tot u het opdient.
Tomatenslaatje met kip en kerrie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Wortelsoep met gember en koriander
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept
Steaks op Florentijnse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundertartaar op Italiaanse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla’s met spinazie
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Quiche met raketsla en ricotta
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept