Kipfilets met dragonsaus

3
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De kippefilets in smalle reepjes snijden en ze door de bloem halen.
  • 2 De dragonblaadjes van het takje risten en snipperen;
  • 3 De olie in een pan verhitten en de stukken kip erin goudbruin bakken. Het vlees uit de pan nemen en kruiden met peper en zout, warm houden.
  • 4 De jus aanlengen met bouillon, aan de kook brengen en met een spatel de braadbodem losroeren. Laten inkoken tot op enkele eetlepels, aanlengen met room, dragon en kip toevoegen. Alles langzaam verwarmen. Eventueel nog smaak geven met peper en zout.
  • 5 Opdienen met gebakken aardappeltjes en prinsessenbonen

Kipfilets met dragonsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept