Gebakken ganzenlever in een korstje van

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de sneden witbrood.
  • 2 Stoof de sjalot en meng met het broodkruim.
  • 3 Snij het witlof in stukken en bak ze in de geklaarde Solo.
  • 4 oeg honing toe en bak tot het sap van de groente is verdampt.
  • 5 Kook een glas porto in een pannetje tot een vierde in.
  • 6 oeg de eendenbouillon toe, laat voor een vierde inkoken en kruid met peper en zout.
  • 7 Haal de saus van het vuur en klop ze op met enkele klontjes harde Solo.
  • 8 Bak de ganzenlever kort in een warme pan.
  • 9 Beleg de lever met broodkruim en kleur onder de ovengrill. 1
  • 0 Schik het gekonfijte witlof onderaan de borden. 1
  • 1 Leg de ganzenlever op de groente en giet de saus eromheen.

Gebakken ganzenlever in een korstje van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept