Kippefilet op Oosterse wijze

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kippefilets in lange reepjes en braad ze aan de hete olie gedurende 5 à 6 min, haal het vlees uit de pan, fruit in dezelfde olie alle groenten, voeg het vlees er terug bij alsook de rest van de ingrediënten, laat nog even eens goed doorwarmen en dien op met rijst.

Kippefilet op Oosterse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kippefilet met worteltjes in Postel-bier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippefilet met citroen en truffel-olie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippefilet op Italiaanse wijze
0 min
Bekijk recept
Opgevulde kippefilet met een Antwerps accentje
0 min
Bekijk recept