Kippelapjes met luchtige preisaus

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De prei in dunne schijfjes snijden en met de fijngehakte sjalot in boter fruiten in de braadpan, na 40 min de fijne kruiden bijvoegen, de porto, de bouillon en de room en alles nog 10 min laten sudderen. Leg hierbij nu de kippelapjes en laat ze in het groente-roommengsel gaar worden, haal ze uit en houd ze warm. De saus nu met de soepmixer fijnmaken, klop het eigeel op mat wat koud water en voeg ze onder voortdurend roeren bij de groentesaus. De kippelapje op een schotel schikken en met de preisaus overgieten. Geef er aardappelpuree bij

Kippelapjes met luchtige preisaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met ham-preisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met zalm preisaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisoufflé met Gruyère
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vis en pesto-preisaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippelapjes met selderij en appel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kip tandoori
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippefilet op Oosterse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept