Kalkoen osso-bucco op Indische wijze

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De osso-bucco in boter aanfruiten, kruiden met peper en zout, de ui, kerriepoeder, appel in blokjes en gesneden banaan toevoegen en de witte wijn, water bijvoegen tot de bereiding gans onder staat. Als het vlees gaar is (3/4 uur) uit de pan nemen en warm houden. Al het kookvocht ddor een zeef gieten en terug aan de kook laten komen en een weinig laten inkoken samen met de room. De saus over het vlees gieten en opdienen met rijst en eventueel schijven gebakken ananas

Kalkoen osso-bucco op Indische wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept