gevulde kippeborst

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kippenborsten in enveloppe snijden, kruiden met PeZo, besmeren met de kruidenkaas en bekleden met ham ( binnenzijde) . opbinden
  • 2 Water koken voor de linguini
  • 3 Borsten aanbraden in boter. In de oven plaatsen ( 10-15 min) 180°C.
  • 4 Sjalot fijngesneden aanstoven in boter ( zelfde pan als kip), paddestoelen toevoegen, bakken, warmhouden. Pan blussen met bouillon 50% reduceren, room toevoegen inkoken tot licht gebonden, mosterd toevoegen en paddestoelen. kruiden PeZo nootmuskaat.
  • 5 Onderussen linguini beetgaar koken ( 8-10 min). afgieten
  • 6 kip uit de oven halen en bindtouwtje verwijderen.
  • 7 Eindjes schuin afsnijden.
  • 8 Nestje linguini op bord- kip erop en paddestoelen/saus errond

gevulde kippeborst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kippeborst In Een Zak
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippeborst Met Room En Dragon
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kippeborst
20-30 min -
Bekijk recept
Sate ajam I
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept