Zoek
romige-kip-boursinschotel
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr kipfilet of varkenshaas
1 blik champignon-creme soep (unox)
1 potje boursin-cuisine (knoflook&fijne kruiden)
1 prei, ui, knoflook
0 naar smaak ketjap, sambal, masala, peper en bouillon poeder
Bereiding
1
Snijd de kip in stukken en braad het in wat olie aan in de wok en voeg ui, prei en knoflook toe en de gewenste kruiden.
2
Bak champignons even mee en laat even sudderen tot de kip gaar is.
3
Voeg blikje champinonsoep toe en boursin-cuisine en hussel het
4
rustig door elkaar (ca 1 blikje water toe voegen )
5
Variëren met roerbak groenten kan eindeloos!!
6
lekker met een frisse salade en rijst / pasta.
7
TIP:
8
Ook erg lekker met een varkenshaasje ipv kip.
9
( of een mals biefstukje !! met patatjes...)
romige-kip-boursinschotel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept