Gebakken brioche met ganzenlever en sinaasappeljam

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de stukjes briochebrood in de Solo Vloeibaar tot ze krokant zijn.
  • 2 Leg er een stukje ganzenleverpastei op.
  • 3 Lepel er wat sinaasappeljam op en garneer met een stukje vijg.

Gebakken brioche met ganzenlever en sinaasappeljam is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scones met mascarpone en frambozen-sinaasappeljam
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met bietensinaasappeljam en spinazie
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete groentetuin
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappeljam
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept