Zoek
Gebakken brioche met ganzenlever en sinaasappeljam
4
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 sneden briochebrood
2 eetlepel Solo Vloeibaar
4 porties ganzenleverpastei
2 eetlepel sinaasappeljam
1 vijg
Bereiding
1
Bak de stukjes briochebrood in de Solo Vloeibaar tot ze krokant zijn.
2
Leg er een stukje ganzenleverpastei op.
3
Lepel er wat sinaasappeljam op en garneer met een stukje vijg.
Gebakken brioche met ganzenlever en sinaasappeljam is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Scones met mascarpone en frambozen-sinaasappeljam
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met bietensinaasappeljam en spinazie
40 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete groentetuin
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappeljam
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept