1 Was de selderijstengels, verwijder de draadjes en snij ze vervolgens in heel kleine stukjes.
2 Was de appels, snij ze in vieren, ontpit en snij ze in dunne staafjes. Was de basilicum, droog ze en haal de blaadjes eraf. Rol de blaadjes als sigaren en snij ze in zeer dunne plakjes.
3 Meng de drie ingrediënten in een slakom met een scheutje Solo Vloeibaar, peper en de geplette roze peper.
4 Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd 6 grote stukken aluminiumfolie of bakpapier.
5 Maak een bedje van de mengeling selderij, appel en basilicum in het centrum en leg er de met Solo Vloeibaar ingesmeerde escalopes op. Bedek het geheel opnieuw met de rest van het mengsel en sluit de papillotjes hermetisch af. Leg ze op de bakplaat en schuif ze in de oven. Laat 25 minuten bakken.
Kippelapjes met selderij en appel is een recept van Solo Open Kitchen