Aardappelrisotto met kip

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de geschilde aardappelen en de paprika in kleine blokjes van 1 op 1 cm. Kook de blokjes gaar in 6 dl kippenbouillon en room. Voeg vervolgens de mais, boter en parmezaanse kaas toe. Breng de aardappelrisotto op smaak met peper en zout.
  • 2 Kruid de kippenbouten met peper en zout en bak ze kort rondom in boter.
  • 3 Plaats ze in een ovenschotel met 2 dl kippenbouillon en een beetje boter.
  • 4 Bak ze gedurende 20 min in de oven op 150°C. Verdeel de aardappelrisotto en de kippenbouten over vier borden. Garneer met het fijngesneden lent-uitje
  • 5 Tips : De kippenbouten kunnen perfect vervangen worden door konijnenbouten.
  • 6 De risotto kan ook met andere groenten gemaakt worden ; champignons, broccoli, courgettes, aubergines... Als je de kip weglaat en groentebouillon gebruikt, is het gerecht ook geschikt voor vegetariers.

Aardappelrisotto met kip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

ROG GEVULD MET AARDAPPELRISOTTO
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelrisotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelrisotto Met Kip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokant gebakken eend en aardappelrisotto
0 min
Bekijk recept