Kip gevuld met mozzarella en spinazie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de spinazie op een hevig vuur kort aan in de solo, kruid met pezo. Snij de kippenfilets horizontaal in, niet helemaal doorsnijden. Vouw de filets open en verdeel de spinazie en een half bolletje schijfjes mozzarella over de filets. Vouw toe en prik vast met een houten prikker. Meng het broodkruim met de parmezaan en een snuifje chilipoeder. Haal de filets even door het losgeklopt ei en dan door het broodkruimmengsel. Bak krokant aan beide kanten in de hete olijfolie en laat nog 10 minuten verder garen in een voorverwarmde oven op 180°. Serveer met gemengde salade en enkele halve kerstomaatjes en gebakken aardappelen.

Kip gevuld met mozzarella en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept