1 Bak de spinazie op een hevig vuur kort aan in de solo, kruid met pezo. Snij de kippenfilets horizontaal in, niet helemaal doorsnijden. Vouw de filets open en verdeel de spinazie en een half bolletje schijfjes mozzarella over de filets. Vouw toe en prik vast met een houten prikker. Meng het broodkruim met de parmezaan en een snuifje chilipoeder. Haal de filets even door het losgeklopt ei en dan door het broodkruimmengsel. Bak krokant aan beide kanten in de hete olijfolie en laat nog 10 minuten verder garen in een voorverwarmde oven op 180°. Serveer met gemengde salade en enkele halve kerstomaatjes en gebakken aardappelen.
Kip gevuld met mozzarella en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)