Gekonfijte kwartel met linzensalade en notenolie

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel het grof zout over de boutjes en laat 2 uur pekelen. Verwijder het zout met een papieren doekje. Doe het vet in een klein pannetje, voeg er de boutjes bij en laat het geheel au bain-marie ongeveer 2 uur garen op een zacht vuur. Bak de linzen en de fijngesneden groenten kort aan in olijfolie, voeg water toe en laat koken op een zacht vuur. Haal de kwartelboutjes uit het vet, bak ze kort in een pan zonder vetstof. Maak de linzen aan met de notenolie en de azijn en breng op smaak met zout en peper. Serveer in schaaltjes en leg er een kwartelboutje bovenop.

Gekonfijte kwartel met linzensalade en notenolie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rivierkreeftjes op Portugese wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wit bio brood, parmaham en ananas
Lunchgerecht
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Gemberhartjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept