1 Bak de kalkoenfilets gedurende 5 minuten aan elke kant in 10 g Solo en een stengel citroengras. Ontvet de braadpan, voeg de honing toe om de filets te karamelliseren en laat het vlees rusten. Plaats de filets 4 minuten in de oven op 180°C.
2 Strooi de couscous in een schaal met 15 g Solo, peper en zout. Voeg er 30 cl kokend water aan toe en laat zwellen.
3 Hak de platte peterselie en de citroenbladeren. Voeg ze toe aan de couscous.
4 Snij de aubergine in sneden van 3 cm dikte en laat ze fruiten in wat olijfolie met een geperst teentje look, rozemarijn, peper en zout.
5 Snij de filets en leg ze op de borden. Voeg er een beetje kooknat aan toe.
6 Leg een dresseerring op elk bord, vul afwisselend met een laagje tabouleh en aubergines en verwijder de dresseerring.
7 Werk af met een streepje hazelnootolie en dien op.
Gekaramelliseerde kalkoen met citroengras is een recept van Solo Open Kitchen