Kippefilet met citroen en truffel-olie

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kippefilets in reepjes van 2cm dik. Vermeng de wijn met de olijfolie, het citroensap, peper en zout. Verwarm in een pan en doe de kip erbij. Laat, onder voortdurend roeren, de vloeistof reduceren tot de helft. Haal van het vuur af en doe de balsamico azijn erbij. Meng de kip goed in de vloeistof en zet terug op het vuur. Als er bijna geen vloeistof meer in de pan is, haal van het vuur af en doe de trufelolie erbij. Meng zeer goed zodat de kip het parfum van de truffelolie opneemt. Dien op met rijst of pasta.

Kippefilet met citroen en truffel-olie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Gekruide rozemarijn-aardappelpartjes met rode ui uit de oven
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kippefilet met worteltjes in Postel-bier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippefilet op Oosterse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippefilet op Italiaanse wijze
0 min
Bekijk recept
Opgevulde kippefilet met een Antwerps accentje
0 min
Bekijk recept