gevuld kalkoengebraad

8
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 laat de slager het kalkoengebraad opensnijden zodat je het kan oprollen.Snij de champignons en 1 ui in heel kleine stukjes,bak deze in een pan en laat afkoelen.Snipper de peterselie en doe in een kom,samen met de eierdooier en de philadelphia met kruiden.Voeg het champignon mengsel toe en meng alles tot een smeerbare pasta.Breng op smaak met zout en peper.Plooi het gebraad open en smeer de pasta hier op.Rol het gebraad op en bind het vast met keukentouw.Smelt de solo in een pan en laat het gebraad aan alle kanten mooi bruin bakken.voeg de grof gesneden ui en wortel toe en laat onder deksel met een beetje water of wijn op een zacht vuurtje garen .Neem het gebraad uit de pan ,zeef de saus, voeg de fond toe en bind de saus.Snij het gebraad in schijven en serveer met groentenkrans en kroketjes

gevuld kalkoengebraad is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerd aardappel-stoofpeertaartje
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad met druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met gebakken aardappeltjes en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kalkoen en Boursin à la Italia
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept