Opgevulde kippenfilets

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilets in de lengte doormidden, niet helemaal, plooi open en kruid met peper&zout. Rooster de pijnboompitten en laat afkoelen. Snij de zongedroogde tomaten en de olijven in stukjes. Men de kruidenkaas met de pijnboompitten, tomaten, olijven en de gehakte kruiden. Smeer 1 helft van de kipfilet in met het mengsel en plooi toe. Steek de 2 helften vast met een metalen brochetje. Smeer met een borsteltje de buitenkant van de filets in met olijfolie en kruid ook de buitenkant met peper&zout. Laat een uurtje marineren. Grill de kipfilets op de BBQ tot ze mooi goudbruin zijn, draai wel regelmatig om.
  • 2 Lekker met een frisse salade en aardappel in de schil met een klontje boerderijboter.

Opgevulde kippenfilets is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenroomsoep met tuinkers
35 min
Bekijk recept
Kipfilets op z'n Siciliaans
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Opgevulde pijlinktvis met Griekse deegwaren
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
opgevulde paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opgevulde Aardappel Met Garnaal En Radijsjessla
20-30 min -
Bekijk recept
Opgevulde Handschoen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept