Kippenspiesjes met rumglazuur

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kip in blokjes en prik ze op de spiesjes.
  • 2 Maak een marinade van rum, Solo, suiker, mosterd, azijn, kruidnagel en laurier.
  • 3 Laat een 5-tal minuten doorkoken zodat je een dikke stroperige massa krijgt.
  • 4 Borstel de stroop over de kippenspiesjes en bak gaar in wat Solo.
  • 5 Schik mooi op een bord en versier met wat platte peterselie.

Kippenspiesjes met rumglazuur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Met citroen gemarineerde kippenspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kippenspiesjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenspiesjes met Kikkoman Yakitorisaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenspiesjes Met Sojasaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept