1 haal 4 mooie aardbeien uit de doos en leg opzij voor de garnieringneem de helft van de aardbeien en snijd die in kleine stukjes
2 mix deze heel fijn, en haal dit door een zeef, zodat je enkel nog sap hebt
3 meng dit sap met de ricotta en zet ff opzijsnijd de andere helft van de aardbeien in 4 en zet in een kommetje ff opzij snijd de kippefilet in kleine stukjes
4 verwarm de zonnebloemolie in een pot waar je in kan stoven
5 bak de kippeblokjes in de olie aan na 15 minuten doe je het kippenkuipje erbij en laat dit smelten
6 voeg een klein beetje water bij
7 strooi de droge kippefond en een beetje bloem erboven op
8 laat 15 minuten sudderen voeg er het ricotta mengsel erbij
9 en laat 10 minuten sudderen doe dan de stukken aardbeien erbij 1
0 en laat 10 minuten sudderen als alles klaar is warm opdienen in een stijnen potje per persoon of een diep borden leg er een hele aardbei op als garniering