Tomaat met ei

2
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de tomaten en snijd deze in fijne stukjes.
  • 2 Laat de margarine smelten in de pan en stoof de tomaten een 5 min, tot ze zacht/gaar zijn.
  • 3 Snijd ondertussen de basilicum in fijne reepjes.
  • 4 Voeg de eieren toe aan de tomaten en roer alles goed ondereen
  • 5 vervolgens voeg je peper en zout er aan toe (naar smaak)
  • 6 En als laatste voeg je de reepjes basilicum toe.
  • 7 Smakelijk!

Tomaat met ei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept