gevulde aubergine met kipgehakt

2
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 was de aubergines en maak om de centimeter een overlangse insnijding. Leg de aubergine plat op tafel en snijd er bovenaan een plakje af. Hol hem uit met een kleine lepel tot ongeveer een halve centimeter van de pel.
  • 2 Meng het kipgehakt met de tomaat, de sjalot, de pijpajuin, de kruiden, het broodkruim en de eidooier. Vul de aubergines met dit mengsel.
  • 3 Schik de aubergines in een beboterde ovenschotel, werk af met de feta en laat gedurende 1u in oven garen op 160°C
  • 4 Heerlijk met couscous!

gevulde aubergine met kipgehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde kalkoen met paddenstoelen & pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipgehakt-parmezaanballetjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saucijzenbroodjes met kip en pompoen
15 min
Bekijk recept
Pasta alla pizzaiola met malse kipgehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept